Kurkistus näyttelemiseen

17.-19.5.2024 Lähiopetus

Hyvinvointi ja harrastaminenHyvinvointi ja harrastaminen
Haluatko kokea näyttelemisen maailman ja kehittää esiintymistaitojasi? Osallistu Kurkistus näyttelemiseen kurssillemme! Olipa kyseessä sitten intohimosi näyttelemiseen tai haluat vain lisää varmuutta esiintymiseen, tämä kurssi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia ja kasvaa näyttämötaiteen parissa

Ajankohta

17 - 19.5.2024

Kesto

Perjantaina klo 17.00-20 ja lauantaina sekä sunnuntaina klo 10-16.

Kenelle sopii

Ilmaisutaidosta, näyttelemisestä ja esiintymistaidon kehittämisestä kiinnostuneet

Paikka

Hiihtomajatie 2 96400 Rovaniemi, Lapin Urheiluopisto

Ilmoittautuminen

7.2 - 5.5.2024

Osallistumismaksu

180€
Kurkistus näyttelemiseen

Koulutuksen kuvaus

Kurssilla pääset kokeilemaan erilaisia näyttelijäntaitoja ja tutustumaan draaman maailmaan rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä. Ota ensimmäinen askel kohti näyttelijän roolia ja ilmoittaudu kurssille!

Kouluttaja Marjaana Kuusniemi-Korhonen

Marjaana on valmistunut näyttelijäksi Nätyltä (TeM) ja teatteriopettajaksi Teatterikorkeakoulusta. Valmistumisensa jälkeen hän on työskennellyt vierailevana ja kiinnitettynä näyttelijänä laitosteattereissa ja teatteriryhmissä. Marjaana on näytellyt myös kuunnelmissa, tv- ja elokuvatuotannoissa, tehnyt spiikkejä ja lukenut äänikirjoja. Marjaana on opettanut näyttelijäntyötä opistoissa ja yhdistyksissä hyödyntäen opetuksessaan harjoitteita erilaisista näyttelijäntyön tekniikoista.  Marjaana on myös ohjannut sekä kirjoittanut näytelmiä.


Koulutuksen sisältö

Opiskelet näyttelemistä turvallisessa ja heittäytymiseen kannustavassa ilmapiirissä. Voit osallistua kurssille, vaikka sinulla ei ole aiempaa kokemusta kurssista. Kurssi on tarkoitettu täysi-ikäisille aikuisille (18v-). Ota mukaan vaatteet, joissa on helppo liikkua ja vesipullo.   

Tutustut innostavalla kesäkurssilla näyttelemisen perusteisiin:

  • läsnäoloon
  • kontaktiin
  • tunneilmaisuun
  • mielikuviin ja roolityöhön


 

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu
Paikkoja vapaana

Lisätietoja

Juho Mutka koulutussuunnittelija
juho.mutka@lapinkesayliopisto.fi Puh. 040 502 5679

Tutustu myös näihin