Ilmoittautuminen, maksut ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen

Koulutuksiin ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy kunkin koulutuksen esittelysivulta. Ilmoittautuminen on sitova. Lue alempaa peruutusehdot.

Verkkomaksu: Osassa opintojamme on käytössä verkkomaksu. Tällöin osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta/luottokortilla tai jos maksajana on työnantaja/yritys, voit valita laskuvaihtoehdon.

Varausmaksu: Mikäli opinnoissa on varausmaksu, se on ilmoitettu hintatiedon yhteydessä ja se tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä tai se laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen yritykseltä/työnantajalta. Lue lisää alempaa kohdasta Maksut.

Muuta huomioitavaa:

  • Koulutuksen toteutumisesta päätetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen
  • Koulutukseen voi päästä mukaan myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, jos kurssilla on tilaa. Otathan yhteyttä koulutussuunnittelijaan, jos ilmoittautumisaika on päättynyt. Yhteystiedot löytyvät koulutuksen esittelysivulta.
  • Ilmoittautuneille lähetämme ennen koulutuksen alkua kutsukirjeen sähköpostitse.
    Tarkistathan sähköpostisi roskaposti- ja esim. Tarjoukset -kansion.

Kesäyliopisto pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin kuten koulutuksen siirtämiseen tai perumiseen. Muutoksista tiedotetaan ilmoittautuneille ensisijaisesti sähköpostitse. Mikäli koulutus perutaan, maksetut osallistumismaksut/varausmaksut palautetaan täysimääräisinä.


Maksut

Osallistumismaksut ovat koulutuskohtaisia. Osallistumismaksu sisältää opetuksen ja jaettavan koulutusmateriaalin. Majoituksesta ja ruokailusta aiheutuvat kulut eivät sisälly osallistumismaksuun, ellei toisin mainita.

Varausmaksu: Mikäli opinnoissa on varausmaksu, se on ilmoitettu hintatiedon yhteydessä ja se tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä tai se laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen yritykseltä/työnantajalta. Varausmaksu palautetaan vain siinä tapauksessa, että Lapin kesäyliopisto peruu opinnot tai jos opiskelija ei tule valituksi alkavaan ryhmään.

Maksutavat: verkkomaksu tai laskutus. Vaihtoehdot näkyvät ilmoittautumislomakkeessa.

Verkkomaksu: Osassa opintojamme on käytössä verkkomaksu. Tällöin osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta/luottokortilla tai jos maksajana on työnantaja/yritys, voit valita laskuvaihtoehdon.

Laskutus: Pitkäkestoiset koulutukset laskutetaan erissä siten, että osallistumismaksu on kokonaisuudessaan maksettu ennen koulutuksen päättymistä. Mikäli osallistumismaksusi laskutetaan työnantajalta/yritykseltä, tarkistathan oikeat laskutustiedot jo ilmoittautumisvaiheessa. Mikäli työnantaja ei ilmoittamistasi tiedoista poiketen suostu maksamaan saamaansa laskua, maksu peritään sinulta.

Todistuksen saamisen edellytyksenä on, että koulutus on kokonaisuudessaan suoritettu ja kaikki maksut on hoidettu.

Koulutukset ovat samanhintaisia kaikille. Jos yhteisöstä osallistuu useampi henkilö, voi koulutussuunnittelijalta tiedustella ryhmäalennusta.


Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta koulutuksen viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Perumisen voi tehdä seuraavasti:

Ilmoittautumisen yhteydessä vastaanotetussa sähköpostissa olevan perumislinkin kautta
TAI
kirjallisesti sähköpostilla info@lapinkesayliopisto.fi
TAI
ottamalla yhteyttä ko. koulutuksen koulutussuunnittelijaan, jonka tiedot löydät koulutuksen esittelysivulta.

HUOM! Jos olet maksanut osallistumismaksun verkkomaksulla/luottokortilla ja haluat perua ilmoittautumisesi, voit tehdä sen vain kahdella jälkimmäisellä tavalla yllä mainituista. Perumislinkin kautta se ei ole mahdollista.

Peruminen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen: peritään 50% osallistumismaksusta. Jos osallistuja toimittaa kesäyliopistolle ennen opintojen alkamista lääkärintodistuksen, joka osoittaa hänen olevan kokonaan estynyt osallistumasta koulutukseen, tällöin osallistumismaksua ei peritä tai ilmoittautumisen yhteydessä maksettu varausmaksu palautetaan.

Keskeyttäminen koulutuksen alkamisen jälkeen: peritään koko osallistumismaksu, ellei syy ole lääkärintodistuksella osoitettava este. Tällöinkin jo pidettyjen koulutuspäivien tai aloitetun koulutuspäivän osalta maksua ei palauteta.

Muuta huomioitavaa:

  • Koko osallistumismaksu peritään myös, jos opiskelija jättäytyy pois koulutuksesta ilmoittamatta lainkaan asiasta.
  • Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.
  • Osallistumismaksut ovat perintäkelpoisia.
  • Jos työnantaja maksaa osallistumismaksun, voi keskeyttämis- tai sairaustapauksissa osallistujan vaihtaa, mikäli se koulutuksen sisällön kannalta on mahdollista.
  • Lapin kesäyliopistolla on oikeus peruuttaa koulutus, mikäli ryhmäkoko jää liian pieneksi. Mikäli koulutus perutaan, maksetut osallistumismaksut/varausmaksut palautetaan täysimääräisinä.

Ilmoittaudu kursseille

Ilmoittaudu


Lisätiedot

Puh. 040 702 6889
info@lapinkesayliopisto.fi

Tutustu koulutuksiimme