Ilmoittautuminen, maksut ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen

Koulutuksiin ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy kunkin koulutuksen esittelysivulta. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta koulutuksen viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Peruminen tehdään ilmoittautumisen yhteydessä vastaanotetussa sähköpostissa olevan perumislinkin kautta tai kirjallisesti sähköpostilla info@lapinkesayliopisto.fi.

Otamme verkkomaksun käyttöön osassa opintojamme. Mikäli maksat osallistumismaksun verkkomaksulla tai olet valinnut laskun, ja haluat perua osallistumisesi, otathan yhteyttä kesäyliopistolle joko info@lapinkesayliopisto.fi tai kyseisten opintojen koulutussuunnittelijaan. Peruminen onnistuu perumisehtojemme puitteissa.

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen teemme päätöksen koulutuksen toteuttamisesta. Koulutukseen voi päästä mukaan myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, jos kurssilla on tilaa. Otathan yhteyttä koulutussuunnittelijaan, jos ilmoittautumisaika on päättynyt. Yhteystiedot löytyvät koulutuksen esittelysivulta.

Ilmoittautuneille lähetämme ennen koulutuksen alkua kutsukirjeen sähköpostitse.

Mikäli osallistumismaksusi laskutetaan työnantajaltasi, tarkistathan oikeat osoitetiedot jo ilmoittautumisvaiheessa.

Kesäyliopisto pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin kuten koulutuksen siirtämiseen tai perumiseen. Muutoksista tiedotetaan ilmoittautuneille ensisijaisesti sähköpostitse. Mikäli koulutus perutaan, maksetut osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä.


Maksut

Osallistumismaksut ovat koulutuskohtaisia. Osallistumismaksu sisältää opetuksen ja jaettavan koulutusmateriaalin. Majoituksesta ja ruokailusta aiheutuvat kulut eivät sisälly osallistumismaksuun ellei toisin mainita.

Koulutuksen alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään koko osallistumismaksu. Samoin menetellään myös silloin, jos opiskelija jättäytyy pois koulutuksesta tekemättä lainkaan peruutusta. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Lapin kesäyliopisto ei palauta maksuja. Osallistumismaksut ovat perintäkelpoisia. 

Otamme verkkomaksun käyttöön osassa opintojamme. Mikäli maksat osallistumismaksun verkkomaksulla tai olet valinnut laskun, ja haluat perua osallistumisesi, otathan yhteyttä kesäyliopistolle joko info@lapinkesayliopisto.fi tai kyseisten opintojen koulutussuunnittelijaan. Peruminen onnistuu perumisehtojemme puitteissa.

Mikäli osallistumismaksusi laskutetaan työnantajaltasi, tarkistathan oikeat osoitetiedot jo ilmoittautumisvaiheessa.  Mikäli työnantaja ei ilmoittamistasi tiedoista poiketen suostu maksamaan saamaansa laskua, maksu peritään sinulta.

Pitkäkestoiset koulutukset laskutetaan yleensä erissä siten, että osallistumismaksu on kokonaisuudessaan maksettu ennen koulutuksen päättymistä. Todistuksen saamisen edellytyksenä on, että koulutus on kokonaisuudessaan suoritettu ja kaikki maksut on hoidettu.

Koulutukset ovat samanhintaisia kaikille. Jos yhteisöstä osallistuu useampi henkilö, voi koulutussuunnittelijalta tiedustella ryhmäalennusta.


Peruutusehdot

Ilmoittautuminen opintoihin on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta koulutuksen viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Peruminen tehdään ilmoittautumisen yhteydessä vastaanotetussa sähköpostissa olevan perumislinkin kautta tai kirjallisesti sähköpostilla info@lapinkesayliopisto.fi.

Otamme verkkomaksun käyttöön osassa opintojamme. Mikäli maksat osallistumismaksun verkkomaksulla tai olet valinnut laskun, ja haluat perua osallistumisesi, otathan yhteyttä kesäyliopistolle joko info@lapinkesayliopisto.fi tai kyseisten opintojen koulutussuunnittelijaan. Peruminen onnistuu perumisehtojemme puitteissa.

Jos ilmoittautuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään osallistumismaksusta 50 %. Jos peruminen jää kokonaan tekemättä tai opiskelija keskeyttää opinnot niiden alettua, peritään koko opintomaksu. Ainoastaan lääkärintodistuksella osoitettu este voi olla pätevä syy maksusta vapautumiseen tai maksun pienentämiseen.

Osallistumismaksua ei peritä, mikäli osallistuja toimittaa kesäyliopistolle lääkärintodistuksen, joka osoittaa hänen olevan kokonaan estynyt osallistumasta koulutukseen. Mikäli opiskelija keskeyttää opinnot, jo pidettyjen koulutuspäivien tai aloitetun koulutuspäivän osalta maksua ei palauteta. 

Lapin kesäyliopistolla on oikeus peruuttaa koulutus, mikäli ryhmäkoko jää liian pieneksi. Mikäli koulutus perutaan, maksetut osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä.

Jos työnantaja maksaa osallistumismaksun, voi  keskeyttämis- tai sairaustapauksissa osallistujan vaihtaa, mikäli se koulutuksen sisällön kannalta on mahdollista.

Ilmoittaudu kursseille

Ilmoittaudu


Lisätiedot

Puh. 040 702 6889
info@lapinkesayliopisto.fi

Tutustu koulutuksiimme