Opiskelu Lapin kesäyliopistossa

Harrastukseksi, oman hyvinvoinnin tueksi tai ammatillisen osaamisen kehittämiseen.

Kumppanina elämän eri vaiheissa

Lapin kesäyliopisto järjestää laadukasta ja korkeatasoista aikuiskoulutusta, johon voi osallistua elämän eri vaiheissa. Ohjelmassa on ammatillista täydennyskoulutusta eri aloille, avoimia yliopisto-opintoja, kielikursseja, tilauskoulutusta yrityksille ja organisaatioille, harrastamiseen ja hyvinvointiin liittyviä koulutuksia sekä ikääntyvien yliopistotoimintaa. Ohjelmamme päivittyy ympäri vuoden.  

Lapin kesäyliopistossa ei ole pohjakoulutus-, ikä- tai muita vaatimuksia; koulutuksiin voi osallistua, vaikka ei opiskelisi korkeakoulussa, ei olisi käynyt lukiota tai viimeisistä opinnoista olisi jo vuosikymmeniä aikaa. Poikkeuksena voivat olla esimerkiksi erilaiset työelämän täydennyskoulutukset, joihin vaaditaan tietty pohjakoulutus. Koulutusten kohderyhmät on ilmoitettu kunkin koulutuksen esittelyssä, samoin mahdollinen vaatimus tietynlaisesta taustakoulutuksesta tai esimerkiksi työkokemuksesta.  Jos olet epävarma, voitko osallistua jollekin kurssille, olethan yhteydessä koulutussuunnittelijaan ennen ilmoittautumista. 

Ohjelmamme ei ole koskaan valmis

Ohjelmamme päivittyy koko ajan.  Pyrimme vastaamaan nopeasti paitsi alueen koulutustarpeisiin myös meille tulleisiin koulutustoiveisiin. Järjestämme koulutuksia ympäri vuoden.

Koulutustoiveet ovat meille tärkeitä

Otamme mielellämme vastaan koulutustoiveita yksityishenkilöiltä sekä yhteisöiltä.  Koulutustoiveita voit antaa vapaamuotoisesti sähköpostitse koulutussuunnittelijoille tai Yhteystiedot-sivulta löytyvällä lomakkeella.

Olethan jo uutiskirjeemme tilaaja?

Pysy ajantasalla koulutustarjonnastamme ja tilaa uutiskirje! Uutiskirjeemme ilmestyy 1-2 kertaa kuukaudessa. Tilaa uutiskirje sivun alareunan linkin kautta.

Opiskele Lapin kesäyliopistossa. Katso alkavat koulutukset.

Alkavat kurssit

Ilmoittautuminen, maksut ja peruutusehdot

Koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä
on hyvä tutustua käytäntöihimme.

Lue lisää

Muuta hyödyllistä

Moni opiskelua suunnitteleva pohtii mielessään samoja kysymyksiä.
Olemme koonneet meille esitettyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.
Ehkäpä sinäkin saat niistä vastauksia mieltäsi askarruttaviin asioihin.

Lue lisää