Käsikirjoituksen sparraus - kirjoittajaryhmä Kevät 2024, ryhmä 3

15.5.-25.9.2024 Etäkoulutus

Hyvinvointi ja harrastaminenVerkkokoulutuksetLuova kirjoittaminen
Onko sinulla käsikirjoitus työn alla tai viimeistelyssä? Haluatko saada käsikirjoituksesi valmiiksi tai julkaisukuntoon? Kaipaatko potkua etenemiseen, ryhmän tukea kirjoitustyöhön sekä palautetta käsikirjoituksesi rakenteesta ja tekstistä? Kurssi on lajivapaa. Voit tulla mukaan kirjan käsikirjoituksella, draamakäsikirjoituksella tai vaikkapa runo- tai novellikokoelmalla.

Ajankohta

15.5 - 25.9.2024

Kesto

klo 16-20

Kenelle sopii

Sinulle, joka olet valmis altistamaan tekstejäsi arvioitavaksi ja haluat saada käsikirjoituksesi valmiiksi. Olet myös valmis sitoutumaan tapaamisiin, käyttämään aikaa muiden kirjoittajien tekstien (välitehtävät) lukemiseen ja antamaan palautetta niistä. Kenelle kirjoittajaryhmä ei sovi? Sinulle, joka et ole varma sitoutumisestasi ryhmän tapaamisiin ja palautteenantoon. Ryhmän koko on rajattava pieneksi, joten jokaisen osallistuminen on tärkeää.

Paikka

Linkki osallistumiseen lähetetään ennen koulutuksen alkua

Ilmoittautuminen

2.2 - 28.4.2024

Osallistumismaksu

380 €, josta ilmoittautuessa on maksettava varausmaksu 100€. Varausmaksu palautetaan vain siinä tapauksessa, että koulutus peruuntuu. Loppuosa laskutetaan koulutuksen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.
Käsikirjoituksen sparraus - kirjoittajaryhmä Kevät 2024, ryhmä 3

Koulutuksen kuvaus

Tiedote 25.4. Kurssi on täynnä. Ilmoittaudu seuraavaan toteutukseen tästä
 

Aikaisemmin kurssilla olleiden kommentteja:

Opettajan ammattitaito ja yksilöllinen palaute omista teksteistä, muiden kurssilaisten palautteet sekä lämmin ja kannustava ilmapiiri. Lukemalla ja kuuntelemalla muiden tekstejä ja niistä palautetta oppi itsekin paljon kirjoittamisesta. Iso kiitos. Anne olet huippu!

Anne Lukkarila on loistava kirjoittamisen opettaja. Hän on innostava ja siellä oppii kirjoittamaan. 🧡

Ryhmän ilmapiiri ja opettajan innostava asenne kirjoittajiin.

 

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa puolen vuoden sisällä. Jokaisella tapaamiskerralla syvennytään kunkin kurssilaisen tekstiin ja rakenteeseen ja saat sparraavaa palautetta muilta kurssilaisilta sekä ohjaajalta. Tapaamisen välille saat käsikirjoituksesi valmistumista edistäviä tehtäviä, jotka ohjaaja räätälöi kurssille osallistuvien tarpeiden mukaisesti.

Ennen ensimmäistä tapaamista ennakkotehtävänä oman käsikirjoituksen synopsiksen (juonikuvaus, tietokirjoissa ja kokoelmissa sisällysluettelo) sekä ensimmäisen 5 sivun lataaminen Moodleen (fontti 12, riviväli 1,5). Ennakkotehtävään kuuluu myös muiden teksteihin tutustuminen.

Kurssi soveltuu hyvin esimerkiksi  Kirjoitetaan oma kirja  -  käsikirjoituskurssin jatkoksi. Kurssille osallistuminen edellyttää, että osallistujalla on jo olemassa oma kirjaprojekti työn alla. Mukaan voi tulla näillä käsikirjoituksilla:

romaani
elämäkerta,
muu luova tietokirja
draamakäsikirjoitus
novellikokoelma
runokokoelma

Jos et ole varma sopiiko projektisi kurssille, ota yhteyttä opettajaan anne@kirjoitaparemmin.fi

Koulutus toteutetaan 6 henkilön ryhmälle. 

Aikataulu:

KIRJOITTAJARYHMÄ KOKOONTUU

klo 16 - 20

Ke 15.5.
To 13.6.
To 21.8.
Ke 25.9.

Koulutus toteutetaan etäyhteyksin. Voidaksesi osallistua etäyhteydellä tarvitset tietokoneen ja internetyhteyden sekä halutessasi kuulokemikrofonin. Tarkemmat ohjeet osallistumiseen saat kutsukirjeessä ennen koulutuksen alkua.

Kouluttaja: kirjoittajaohjaaja, kouluttaja ja kirjailija Anne Lukkarila, www.akkustannus.com


  Ilmoittaudu

  Ilmoittautuminen päättynyt

  Lisätietoja

  Päivi Hinno koulutussuunnittelija
  paivi.hinno@lapinkesayliopisto.fi Puh. 0400 792 396

  Tutustu myös näihin