Tutustumismatka hengitykseen

29.4.2022 Lähikoulutus

Ammatillinen täydennyskoulutusHyvinvointi ja harrastaminenTerveys ja liikuntaHyvinvointi ja harrastaminen
Koulutuksessa tarkastellaan hengitystä ja hengittävyyttä niin fyysisenä, psyykkisenä kuin vuorovaikutuksellisenakin ilmiönä. Päivän aikana tutustutaan hellittämiseen, kannateltuna oloon, omaan tilaan ja omiin rajoihin sekä kunnioittavaan kohtaamiseen ja kosketukseen.

Ajankohta

29.4.2022

Kesto

klo 9-15.45

Kenelle sopii

Kenelle tahansa hengityksestä ja hengittävyydestä kiinnostuneelle.

Paikka

Hiihtomajantie 2 96400 Rovaniemi, Santasport Lapin Urheiluopisto

Ilmoittautuminen

31.1 - 22.4.2022

Osallistumismaksu

170 €
Tutustumismatka hengitykseen

Koulutuksen kuvaus

Koulutuksessa tarkastellaan hengitystä ja hengittävyyttä niin fyysisenä, psyykkisenä kuin vuorovaikutuksellisenakin ilmiönä. Päivän aikana tutustutaan hellittämiseen, kannateltuna oloon, omaan tilaan ja omiin rajoihin sekä kunnioittavaan kohtaamiseen ja kosketukseen. Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena ja se muodostuu kokemuksellisesta harjoituksista. Päivän mittaan tehdään kehollisia, mielikuvallisia ja vuorovaikutuksellisia harjoituksia itsenäisesti, parin kanssa ja ryhmässä. Kehollisten harjoitteiden kautta voidaan saada kosketusta omiin tunteisiin, mielikuviin ja muistoihin sekä niiden merkitykseen nykyhetken vuorovaikutuksessa ja itsesäätelyssä.

Kouluttaja: Viveka Kauranen, psykologi PsM, työterveyspsykologi, kouluttajapsykoterapeutti ja hengityskouluohjaaja.

Kohderyhmä: Koulutus soveltuu kenelle tahansa hengityksestä ja hengittävyydestä kiinnostuneelle. Se soveltuu vuorovaikutusalojen ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan tai kenelle tahansa, joka kokee pulmia hengityksessään tai on muusta syystä kiinnostunut kehollisesta työskentelystä ja omaan sisäiseen maailmaan tutustumisesta.

Koulutus on suositeltava niille, jotka harkitsevat pidempään ”Hengitys vuorovaikutuksen ja itsesäätelyn tukena” -koulutukseen osallistumista, mutta joilla ei ole menetelmästä aiempaa kokemusta.


Koulutuksen sisältö

Osallistuja saa kuvan psykofyysisen hengitysterapian hahmotustavasta ja pääsee kokeilemaan sen menetelmiä. Osallistuja oppii erilaisia käytännön harjoitteita, joiden avulla oman itsehavainnoinnin ja -säätelyn kehittymistä voi tukea.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja

Juho Mutka koulutussuunnittelija
juho.mutka@lapinkesayliopisto.fi Puh. 040 502 5679

Tutustu myös näihin