Osakesijoittamisen peruskurssi

17.3.-7.4.2022 Etäkoulutus

Ammatillinen täydennyskoulutusHyvinvointi ja harrastaminenVerkkokoulutuksetTalous, hallinto ja lainsäädäntöHyvinvointi ja harrastaminenKansalaistaidot
Kurssi antaa hyvät lähtökohdat omatoimisen osakesäästämisen aloittamiseen. Ennakko-osaamista osakesäästämisestä ei tarvita, mutta olisi hyvä jos sijoittamisen perusasiat olisivat ennestään osittain tuttuja.

Ajankohta

17.3 - 7.4.2022

Kesto

Torstaisin 17.3., 24.3., 31.3., 7.4.2022 klo 18.00-19.30

Kenelle sopii

Osakesäästämisestä kiinnostuneille

Paikka

Linkki osallistumiseen lähetetään ennen koulutuksen alkua.

Ilmoittautuminen

15.11.2021 - 16.3.2022

Osallistumismaksu

85 €
Osakesijoittamisen peruskurssi

Koulutuksen kuvaus

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Turun kesäyliopiston kanssa.

Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä (Zoom-livevideoyhteys). Koulutus myös tallennetaan ja tallenne on käytössäsi kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin ennen koulutuksen alkua. Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Kysy tarvittaessa lisää: kesayliopisto@turunkesayliopisto.fi, 02 232 3302.

Kouluttajana toimii sijoitusvalmentaja Svenne Holmström. Svenne on sijoittamisen rautainen ammattilainen. Hänellä on 16 vuoden pankkitausta ja omakohtaista aktiivista osakesijoituskokemusta yli 20 vuoden ajalta. Kolmen vuoden aikana hän on kouluttanut jo yli 5000 henkilöä. Palaute on ollut erinomaista. Varsinkin hänen käytännönläheinen ja huumorilla piristetty esitystapansa on saanut runsaasti kiitosta. Svenne osaa selittää vaikeatkin asiat yksinkertaisella tavalla.


Koulutuksen sisältö

Oletko joskus miettinyt miten käytännössä ostetaan ja myydään suoria osakkeita? Miten löydetään mielenkiintoisia kohteita, ja mitä pitää huomioida osakesalkkua rakentaessa? Ja kun osakkeet on hankittu, miten kannattaisi salkkua hoitaa ja seurata? Silloin tämä kurssi on juuri sinua varten!

  • Luento 1 (17.3.): Millaista on sijoittaa suoriin osakkeisiin, ja mitä tulee tietää osakkeista?
  • Luento 2 (24.3.): Miten pörsseissä käydään kauppaa, ja mitä tapahtuu pörsseissä?
  • Luento 3 (31.3.): Miten yhtiöitä hinnoitellaan?
  • Luento 4 (7.4.): Miten hallitaan salkkua ja riskejä? Mistä tietoa?

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja

Juho Mutka koulutussuunnittelija
juho.mutka@lapinkesayliopisto.fi Puh. 040 502 5679

Tutustu myös näihin