Köysitoiminnanohjaaja, päivitys

11.6. yhteistyössä Lapin kesäyliopisto & Santasport Lapin Urheiluopisto

Ammatillinen täydennyskoulutusHyvinvointi ja harrastaminenMuut koulutuksetTerveys ja liikuntaHyvinvointi ja harrastaminenMuu ala
KTO-kortin voimassaoloaika on 5 vuotta, uusiminen ennen kortin umpeutumista.

Ajankohta

11.6.2023

Kesto

klo 9-17

Kenelle sopii

Kortti on uusittava ennenkuin sen voimassaoloaika umpeutuu! Muutoin on suoritettava uudelleen KTO 2 -kurssi ja osallistuttava uuteen näyttökokeeseen.

Paikka

Hiihtomajantie 2 96400 Rovaniemi, Santasport Lapin Urheiluopisto

Ilmoittautuminen

5 - 11.6.2023

Osallistumismaksu

100 €
Köysitoiminnanohjaaja, päivitys

Koulutuksen kuvaus

KTO-päivitys:

Ennenkuin KTO-kortin voimassaoloaika menee umpeen 5 vuoden kuluttua myöntämisestä, sen voi uusia seuraavilla tavoilla, osallistumalla: a) KTO mod 2:n ulkopäivään, b) mahdolliseen erilliseen korttipäivityspäivään tai c) KTO-kokeeseen. Päivityksen aikana kurssin kouluttajat seuraavat uusijan toimintaa, pitää näkyä että ammattitaitoa on ylläpidetty. Uusijan pitää osata mod 2:n asiat, mm: kiipeilyn perusasiat, välineet ja käyttö ryhmätoiminnassa. Tarkastukset ja kommunikointi. Ryhmän turvallinen liikuttaminen ja valvonta kalliolla. Ankkuripisteiden rakennus ja periaatteet. KTO -ryhmätoiminnat ja pelastus (yläköysikiipeily ja laskeuduttaminen). KTO:n turvallisuusasenne! Jos homma toimii niin saa korttiinsa vuositarran joka voimassa taas 5 vuotta eteenpäin. Omat välineet (ohjaajan setti) otettava mukaan. Vaikka kortti olisi vielä voimassa, mutta ei kortin vanhetessa ole toiminut alalla ja taidot ruosteessa niin pitää käydä uudelleen mod 2 ja suorittaa koe.

HUOM! Kortti on uusittava ennenkuin sen voimassaoloaika umpeutuu! Muutoin on suoritettava uudelleen KTO 2 -kurssi ja osallistuttava uuteen näyttökokeeseen.

Kouluttaja: Oula-Matti Peltonen, Santasport Lapin Urheiluopisto

Oula-Matti Peltonen
puh. 040 754 7613
oula-matti.peltonen(at)santasport.fi


  Koulutuksen sisältö

  Lisätietoja koulutuksen sisällöstä löydät täältä.

  Ilmoittaudu

  Ilmoittautuminen päättynyt

  Lisätietoja

  Oula-Matti Peltonen
  oula-matti.peltonen@santasport.fi Puh. p. 040 754 7613

  Tutustu myös näihin