INFO -tilaisuus, Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus (60 op)

Lähitapaaminen / etäyhteysmahdollisuus 17.9.2024

Ammatillinen täydennyskoulutusSosiaali- ja terveysalaOpetus, kasvatus ja ohjaus
Lapin kesäyliopisto järjestää info -tilaisuuden yhdessä koulutuksen johtajan Lassi Pruukin kanssa. Alkava koulutus järjestetään yhteistyössä Dialogicin kanssa. Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus antaa erinomaiset valmiudet toimia työnohjaajana tai prosessikonsulttina. Tule tapaamaan koulutuksen johtajaa.

Ajankohta

17.9.2024

Kesto

Klo 18.00-20.00

Paikka

Hiihtomajantie 2 96400 Rovaniemi, Santasport Lapin Urheiluopisto

Ilmoittautuminen

21.5 - 17.9.2024

Osallistumismaksu

Maksuton tilaisuus
INFO -tilaisuus, Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus (60 op)

Koulutuksen kuvaus

Tilaisuus järjestetään lähitapaamisena, johon voi osallistua myös etäyhteydellä. Lapin Urheiluopisto, Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi. Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen.

Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus antaa erinomaiset valmiudet toimia työnohjaajana tai prosessikonsulttina. Koulutus täyttää Suomen työnohjaajat ry:n koulutussuositukset ja valmistuneet voivat hakea yhdistyksen jäsenyyttä. Halutessaan valmistuneet voivat liittyä myös Dialogiset työnohjaajat -verkostoon.

Osa koulutuksen käyneistä tekee työnohjausta oman työn ohella ja osa itsenäisinä ammatinharjoittajina. Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus antaa monille myös välineitä asiakastyöhön ja ihmisten sekä itsen ohjaamiseen. Voimavarakeskeisessä työnohjaajakoulutuksessa opiskellaan asiakkaita arvostavia dialogisia lähestymistapoja, jotka yhdistettynä reflektiivisiin prosesseihin tukevat työntekijöitä ja vahvistavat koko työyhteisön toimivuutta ja tavoitteellista työntekoa. Voimavarakeskeisyys ja dialogisuus parhaimmillaan inspiroivat ja energisoivat koulutukseen osallistuvien työtä sekä koko elämää.

Lisätietoja:

Koulutuksen sisältöön liittyviin kysymyksiin vastaa
koulutuksen johtaja Lassi Pruuki
p. 044-5323965, lassi.pruuki@dialogic.fi


Koulutuksen sisältö

Tilaisuudessa voit esittää kysymyksiä Lassille koulutuksen rakenteesta ja sisällöistä sekä kommentoida niitä. Voit tutustua etukäteen kouluttajiin, koulutussisältöihin ja aikatauluihin alla olevan linkin kautta.

Tutustu tarkemmin tästä linkistä

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu
Paikkoja vapaana

Lisätietoja

Juho Mutka koulutussuunnittelija
juho.mutka@lapinkesayliopisto.fi Puh. 040 502 5679

Tutustu myös näihin