INFO -tilaisuus, Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus (60 op)

Tilaisuus järjestetään lähitapaamisena 1.9.2022

Ammatillinen täydennyskoulutusSosiaali- ja terveysalaOpetus, kasvatus ja ohjaus
Tule tapaamaan koulutuksen johtajaa Lassi Pruukia. Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus antaa erinomaiset valmiudet toimia työnohjaajana tai prosessikonsulttina. Koulutus täyttää Suomen työnohjaajat ry:n koulutussuositukset.

Ajankohta

1.9.2022

Kesto

Torstai 1.9.2022 klo 17.30-18.30

Ilmoittautuminen

5.6 - 31.8.2022

Osallistumismaksu

Maksuton tilaisuus
INFO -tilaisuus, Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus (60 op)

Koulutuksen kuvaus

Lapin kesäyliopisto järjestää info -tilaisuuden yhdessä koulutuksen johtajan Lassi Pruukin kanssa. Alkava koulutus järjestetään yhteistyössä Dialogicin kanssa, (www.dialogic.fi).

Tilaisuus järjestetään lähitapaamisena. Lapin Urheiluopistolla, Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi

Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus antaa erinomaiset valmiudet toimia työnohjaajana tai prosessikonsulttina. Koulutus täyttää Suomen työnohjaajat ry:n koulutussuositukset ja valmistuneet voivat hakea yhdistyksen jäsenyyttä. Halutessaan valmistuneet voivat liittyä myös Dialogiset työnohjaajat -verkostoon.

Osa koulutuksen käyneistä tekee työnohjausta oman työn ohella ja osa itsenäisinä ammatinharjoittajina. Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus antaa monille myös välineitä asiakastyöhön ja ihmisten sekä itsen ohjaamiseen. Voimavarakeskeisessä työnohjaajakoulutuksessa opiskellaan asiakkaita arvostavia dialogisia lähestymistapoja, jotka yhdistettynä reflektiivisiin prosesseihin tukevat työntekijöitä ja vahvistavat koko työyhteisön toimivuutta ja tavoitteellista työntekoa. Voimavarakeskeisyys ja dialogisuus parhaimmillaan inspiroivat ja energisoivat koulutukseen osallistuvien työtä sekä koko elämää.

Lisätietoja:

Koulutuksen sisältöön liittyviin kysymyksiin vastaa
koulutuksen johtaja Lassi Pruuki
p. 044-5323965, lassi.pruuki@dialogic.fi


Koulutuksen sisältö

Tilaisuudessa voit esittää kysymyksiä Lassille koulutuksen rakenteesta ja sisällöistä sekä kommentoida niitä. Voit tutustua etukäteen kouluttajiin, koulutussisältöihin ja aikatauluihin alla olevan linkin kautta.

Tutustu tarkemmin tästä linkistä

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja

Juho Mutka koulutussuunnittelija
juho.mutka@lapinkesayliopisto.fi Puh. 040 502 5679

Tutustu myös näihin