Dry Needling – Professional, jatkokurssi

8.-10.12.2023, lähiopetus

Ammatillinen täydennyskoulutusSosiaali- ja terveysala
Dry Needling-hoito on laajalti käytössä oleva kivunhoitomenetelmä, mikä on todettu erittäin tehokkaaksi, nopeaksi ja turvalliseksi tavaksi hoitaa mm. pehmytkudosperäisiä kiputiloja ja lihasjännityksiä. Kurssille pääsyvaatimuksena on, että kurssilainen on suorittanut aiemmat Dry Needling-koulutuksen neljä osiota.

Ajankohta

8 - 10.12.2023

Kesto

Professional -kurssi pe 10-17, la 9-16 ja su 9-15

Kenelle sopii

Koulutukseen osallistujan tulee olla Valviran rekisteröimä koulutettu hieroja, osteopaatti, naprapaatti tai fysioterapeutti, jolla on noin vuoden työkokemus alalta.

Paikka

Hiihtomajantie 2 96400 Rovaniemi, Santasport Lapin Urheiluopisto

Ilmoittautuminen

3.9 - 27.11.2023

Osallistumismaksu

Professional -kurssi 390€. Hinta sisältää koulutusmateriaalit ja koulutuksessa käytettävät neulat
Dry Needling – Professional, jatkokurssi

Koulutuksen kuvaus

Professional-osio on jatkumoa aikaisemmille Dry Needling-koulutuksien osioille (Basic 1-Advanced 2) ja on tämän opintokokonaisuuden viimeinen osio. Professional-osio toteutetaan Rovaniemellä kolmipäiväisenä opintokokonaisuutena, 8.-10.12.2023. 

Kouluttaja: Ismo Palmamäki, urheilufysioterapeutti, OMT
Lisätietoja koulutuksesta voi tiedustella osoitteesta: ismo.palmamaki@fysios.fi


Koulutuksen sisältö

Professional – osiolla käydään läpi mm. purentalihasten neulotuksia, syventäviä ylä- ja alarajaan alueen lihasten neulotuksia ja erilaisten TULE-vaivojen hoitamista eri diagnoosien pohjalta. Tämän osion yksi iso kokonaisuus on sähkön (EDN/IMS) yhdistäminen neulahoitoon.

Tällä osiolla syvennämme osaamista erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitamiseen (neulat + sähkö) mm. lantion/alaselän alueen krooniset kiputilat, polven ja lonkan nivelrikko, plantaarifaskia-ongelmat, säären alueen lihasaitiosyndroomat (penikkavaivat). Näiden lisäksi kertaamme toiveiden ja tarpeen mukaan aikaisempien osioiden neulotuksia. Tällä osiolla on myös käytännön tentti. Tavoitteena on edelleen syventää anatomian osaamista ja sitä kautta tehdä neulotukset näihin lihaksiin tarkasti, kohdennetusti ja turvallisesti.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja

Juho Mutka koulutussuunnittelija
juho.mutka@lapinkesayliopisto.fi Puh. 040 502 5679

Tutustu myös näihin