TRE-stressinpurkuliikkeiden viikkotunnit

20.3.–10.4.2024 Lähiopetus

Hyvinvointi ja harrastaminenSosiaali- ja terveysalaHyvinvointi ja harrastaminen
TRE-stressinpurkuliikkeet eli Trauma and Tension Releasing Exercises (TRE) on yksinkertainen ja helposti omaksuttava kehon liikkeistä koostuva itsehoitomenetelmä, jonka vaikutuksen ilmenevät nopeasti. TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Menetelmä käynnistää lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin. TRE auttaa selviämään stressiä, jännityksiä ja traumoja aiheuttaneista kokemuksista voimaannuttavalla tavalla. Saat kehosi takaisin.

Ajankohta

20.3 - 10.4.2024

Kesto

neljänä keskiviikkona klo 18-19.30

Kenelle sopii

Omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Viikkotunnit on tarkoitettu aloituskurssin käyneille

Paikka

Hiihtomajantie 2 96400 Rovaniemi, Santasport Lapin Urheiluopisto

Ilmoittautuminen

29.1 - 13.3.2024

Osallistumismaksu

85 €
TRE-stressinpurkuliikkeiden viikkotunnit

Koulutuksen kuvaus

TRE:n viikkotunneilla pääset tekemään harjoitusta ohjatusti ryhmässä ja syventämään omaa osaamistasi prosessissa. Tre- harjoittelu ryhmässä tukee omaa prosessiasi monin eri tavoin ja säännöllinen harjoittelu auttaa uusien toimintamallien löytymisessä ohjaajan avustuksella. Tunti koostuu aloitusliikkeistä, tärinästä ja loppurentoutuksesta.

Viikkotunnit on tarkoitettu aloituskurssin käyneille. 

Aikataulu:
Keskiviikkoisin klo 18.00-19.30

20.3.
27.3.
3.4.
10.4.

Menetelmää ei suositella, jos sinulla on tai olet toipumassa vakavasta sairaudesta tai leikkauksesta, sinulla on akuutteja vammoja, vakava masennus, skitsofrenia tai hoitoepätasapainossa oleva epilepsia. TRE:tä ei suositella raskauden aikana.

Kouluttaja

TRE® Certification Trainer, kasvatustieteiden maisteri, tanssinopettaja, neuropsykiatrinen valmentaja Marjukka Herajärvi.

Kurssin ohjaa sertifioitu TRE®-ohjaaja Marjukka Herajärvi, jota kiinnostaa suuresti kehon ja mielen erottamaton yhteys sekä ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Marjukalla on pitkä kokemus ohjaus- ja opetustyöstä ja intoa ohjata muita TRE-menetelmän pariin lempeästi ja aina omaa kehoa kuunnellen. Marjukka työskentelee ammatillisena opettajana kasvatus- ja ohjausalalla ja on lisäksi työskennellyt tanssin parissa niin tanssijana, kuin tanssinopettajana. Marjukka opiskelee parhaillaan ammatilliseksi erityisopettajaksi työnsä ohella.


Koulutuksen sisältö

VARUSTUS

Ota halutessasi mukaasi jumppamatto (löytyy myös paikan päältä). Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin. Vältä hajusteiden käyttämistä.

Aikaisemmin TRE -kursseillamme käyneiden kommentteja:

Asiantunteva kouluttaja ja tarpeeksi aikaa.

Ensinnäkin asia oli hyvin kerrottu ja toiseksi Marjukka on paras ohjaaja jonka tiedän. Viestintä on kaikin tavoin selkeää ja asiakasta kunnioittavaa mutta silti rentoa. Ja näkyy kauas, että kokemusta ja asiantuntemusta löytyy. Loistava kurssi!

Kiinnostava ja hyödyllinen aihe

Napakan pituinen kurssi, jossa kuitenkin oli aikaa olennaiselle. Plussaa siitä, että ryhmä oli pieni.

Tiivis, mutta hyvä, kiireetön sisältö. Hyvä vetäjä :)

Ammattilainen kouluttaja, sopivasti tietoa ja sitten harjoittelua sekä mahdollisuus kysyä ja keskustella.

Kurssin anti oli hyvä. Vetäjä oli selvästi asiaan perehtynyt. Aion alkaa toteuttaa TRE metodia ja uskon, että tulen siitä myös hyötymään. On selvää, että mieli on yhteydessä kehoon. Keho on usein viisaampi kuin jääräpäinen mieli.

Mukava ope ja hyvä tunnelma

Ammattitaitoinen kouluttaja, mielenkiintoinen ja käytännönläheinen aihe.

Ohjaaja saa arvosanan 11/10. Kurssilla oli turvallinen ilmapiiri, ohjaajalla täysi asiantuntemus ja huomiokyky jokaiselle kurssilaiselle. Sisältö todella hyvä. Voin suositella!

 

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu
Paikkoja vapaana 11 / 12

Lisätietoja

Päivi Hinno koulutussuunnittelija
paivi.hinno@lapinkesayliopisto.fi Puh. 0400 792 396

Tutustu myös näihin