Koulun ihmissuhteiden ja hyvän vuorovaikutuksen tukeminen ja vahvistaminen positiivisen pedagogiikan keinoin (etäkoulutus)

22.2.2022 Etäkoulutus

Ammatillinen täydennyskoulutusVerkkokoulutuksetOpetus, kasvatus ja ohjausHyvinvointi ja harrastaminen
"Saat koulutuksesta paljon konkreettisia ideoita ja tehokkaita harjoituksia ihmissuhdetaitojen ja hyvän vuorovaikutuksen vahvistamisen tueksi eri ikäisten lasten ja nuorten kanssa."

Ajankohta

22.2.2022

Kesto

9.00-16.00

Kenelle sopii

Opettajat, koulunkäynninohjaajat, oppilaanohjaajat, kuraattorit, rehtorit / koulujen johtajat ym oppilaiden ja opiskelijoiden kanssa kouluissa ja oppilaitoksissa toimivat ammattilaiset

Paikka

Linkki osallistumiseen lähetetään ennen koulutuksen alkua.

Ilmoittautuminen

28.11.2021 - 8.2.2022

Osallistumismaksu

145 €
Koulun ihmissuhteiden ja hyvän vuorovaikutuksen tukeminen ja vahvistaminen positiivisen pedagogiikan keinoin (etäkoulutus)

Koulutuksen kuvaus

Koulutuksessa perehdytään luento-osioiden ja valmentavan keskustelun  avulla toimivien ihmissuhteiden ja hyvän vuorovaikutuksen merkitykseen kouluviihtyvyyden, oppimisen ja hyvinvoinnin näkökulmasta. Koulutuksesta saa paljon konkreettisia ideoita ja tehokkaita harjoituksia ihmissuhdetaitojen ja hyvän vuorovaikutuksen vahvistamisen tueksi eri ikäisten lasten ja nuorten kanssa.

Kouluttaja

Terveydentiedon lehtori, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen opettaja ja kouluttaja, FM Päivi Kärki


Koulutuksen sisältö

Kokonaisuuksia lähestytään toiminnallisesti ja siten, että osallistuja saa henkilökohtaisen kokemuksen erilaisten harjoitusten vaikutuksista. Osallistuja saa lisäksi käyttöönsä runsaasti ideoita ja käytännöllisiä menetelmiä, joita voi hyödyntää eri ikäisten oppilaiden ja opiskelijoiden kanssa. Koulutuskokonaisuuden innostavat, hyvinvointia lisäävät harjoitukset pohjautuvat positiiviseen psykologiaan ja positiiviseen pedagogiikkaan ja niiden interventioihin ja tutkittuihin menetelmiin. Koulutuksen tärkeänä tavoitteena on myös vahvistaa osallistujan omaa henkilökohtaista hyvinvointia, työssä jaksamista ja oman työn merkityksellisyyden kokemusta.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu
Paikkoja vapaana

Lisätietoja

Juho Mutka koulutussuunnittelija
juho.mutka@lapinkesayliopisto.fi Puh. 040 502 5679

Tutustu myös näihin