Kestävä keittiö - hyvinvointia keholle, mielelle ja ympäristölle
Webinaarit järjestetään etäyhteydellä torstaisin 14.9.-23.11.2023
Koulutuksen kuvaus
Sarja koostuu neljästä verkkoluennosta, joihin kaikkiin voi ilmoittautua samalla kertaa tai voi valita myös yksittäisen luennon.
Ei haittaa, vaikka et pääsisi jokaiseen osaan mukaan. Linkki osallistumista varten toimitetaan aina ennen seuraavan webinaarin alkua ilmoittautuneille.
Oikeus muutoksiin pidätetään.
Koulutuksen sisältö
14.9.2023 klo 17-17.30
Hyvä paha rasva! Miten käsitys rasvasta on muuttunut vuosikymmenten varrella?
Timo Strandberg, Professori emeritus, Helsingin ja Oulun yliopistot, HUS, Sisätaudit ja kuntoutus
5.10.2023 klo 17-17.30
Liikkuminen ja ravinto – tehokas pari toimintakyvyn ylläpitämiseen
Satu Jyväkorpi, Erityisasiantuntija, Valtion ravitsemusneuvottelukunta
2.11.2023 klo 17-17.30
Ruokamuutos pulavuosista nykypäivään – kokemukset kestäviin ratkaisuihin
Kaija Rautavirta, Elintarviketieteiden tohtori (ETT)
23.11.2023 klo 17-17.30
Viisi osa-aluetta aivoterveyden ylläpitämisessä - FINGER-toimintamalli
Tiia Ngandu LT, dosentti, tutkimuspäällikkö Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)
Ilmoittaudu
IlmoittauduLisätietoja
Juho Mutka koulutussuunnittelija
juho.mutka@lapinkesayliopisto.fi Puh. 040 502 5679Tutustu perumisehtoihimme