Käsikirjoituksen sparraus - kirjoittajaryhmä kevät 2023 ryhmä 2

5.4.-16.8.2023 Etäkoulutus

Hyvinvointi ja harrastaminenVerkkokoulutuksetHyvinvointi ja harrastaminen
Onko sinulla käsikirjoitus työn alla tai viimeistelyssä? Kaipaatko potkua etenemiseen, ryhmän tukea kirjoitustyöhön sekä palautetta käsikirjoituksesi rakenteesta ja tekstistä?

Ajankohta

5.4 - 16.8.2023

Kesto

klo 16-20

Kenelle sopii

Sinulle, joka olet valmis altistamaan tekstejäsi arvioitavaksi ja haluat saada käsikirjoituksesi valmiiksi. Olet myös valmis sitoutumaan tapaamisiin, käyttämään aikaa muiden kirjoittajien tekstien (välitehtävät) lukemiseen ja antamaan palautetta niistä. Kenelle kirjoittajaryhmä ei sovi? Sinulle, joka et ole varma sitoutumisestasi ryhmän tapaamisiin ja palautteenantoon. Ryhmän koko on rajattava pieneksi, joten jokaisen osallistuminen on tärkeää.

Paikka

Linkki osallistumiseen lähetetään ennen koulutuksen alkua

Ilmoittautuminen

12.1 - 19.3.2023

Osallistumismaksu

370 €, josta ilmoittautuessa on maksettava varausmaksu 100€. Varausmaksu palautetaan vain siinä tapauksessa, että koulutus peruuntuu. Loppuosa laskutetaan koulutuksen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.
Käsikirjoituksen sparraus - kirjoittajaryhmä kevät 2023 ryhmä 2

Koulutuksen kuvaus

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa puolen vuoden sisällä. Jokaisella tapaamiskerralla syvennytään kunkin kurssilaisen tekstiin ja rakenteeseen ja saat sparraavaa palautetta muilta kurssilaisilta sekä ohjaajalta. Tapaamisen välille saat käsikirjoituksesi valmistumista edistäviä tehtäviä, jotka ohjaaja räätälöi kurssille osallistuvien tarpeiden mukaisesti.

Ennen ensimmäistä tapaamista ennakkotehtävänä oman käsikirjoituksen synopsiksen (juonikuvaus, tietokirjoissa sisällysluettelo) sekä ensimmäisen 5 sivun lataaminen Moodleen (fontti 12, riviväli 1,5). Ennakkotehtävään kuuluu myös muiden teksteihin tutustuminen.

Koulutus toteutetaan 6 henkilön ryhmälle. 

Aikataulu:

KIRJOITTAJARYHMÄ KOKOONTUU

klo 16 - 20

1. kerta ke 5.4.2023

2. kerta to 11.5.2023

3. kerta ti 13.6.2023

4. kerta ke 16.8.2023

Koulutus toteutetaan etäyhteyksin. Voidaksesi osallistua etäyhteydellä tarvitset tietokoneen ja internetyhteyden sekä halutessasi kuulokemikrofonin. Tarkemmat ohjeet osallistumiseen saat kutsukirjeessä ennen koulutuksen alkua.

Kouluttaja: kirjoittajaohjaaja, kouluttaja ja kirjailija Anne Lukkarila, www.akkustannus.com

Etkö mahtunut ryhmään? Syksyn 2023 toteutukseen pääset tästä


  Ilmoittaudu

  Ilmoittautuminen päättynyt

  Lisätietoja

  Päivi Hinno koulutussuunnittelija
  paivi.hinno@lapinkesayliopisto.fi Puh. 0400 792 396

  Tutustu myös näihin