Brave Speakers – rohkeutta englannin puhumiseen

Alkaen 31.10.2023 Etäkoulutus

VerkkokoulutuksetKielikoulutus
Käykö sinulle usein niin, että koet hankalaksi osallistua keskusteluun tai muutoin puhua englanniksi työ- ja vapaa-ajan tilanteissa?

Ajankohta

31.10 - 28.11.2023

Kesto

Tiistaisin Klo 17.00-19.15

Kenelle sopii

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat harjoitella englannin kieltä käytännönläheisesti työelämän ja vapaa-ajan yleisluontoisissa tilanteissa. Noin 5-6 vuotta kieltä opiskelleille.

Paikka

Linkki osallistumiseen lähetetään ennen koulutuksen alkua.

Ilmoittautuminen

14.9 - 23.10.2023

Osallistumismaksu

65€
Brave Speakers – rohkeutta englannin puhumiseen

Koulutuksen kuvaus

Koulutus järjestetään yhteistyössä SnellmanEDU -kesäyliopiston kanssa.

Tarvitsetko työssäsi englantia asiakkaiden tai kollegoiden kanssa? Tai oletko kenties lähdössä lomamatkalle ja kaipaisit päivitystä englannin puhetaitoihisi? Silloin tämä kurssi on juuri sinulle! Tule mukaan Brave Speakers -kurssille hankkimaan keskustelun kautta itsellesi itsevarmuutta ja sujuvuutta englannin kielen käyttöön.

Koulutuksen tavoitteena on rohkaista osallistuja keskustelemaan ja käyttämään englannin kieltä vapaammin sekä pääsemään irti kielioppikeskeisyydestä.

Kouluttaja: FM, Päivi Hiidenkari
Kielet ovat Päivin intohimo. Hän opettaa kolmea kieltä ja on toiminut opettajana lukioissa, kesäyliopistossa sekä oman toiminimen puitteissa. Kielten lisäksi Päivin harrastuksiin kuuluvat lukeminen ja kirjoittaminen, musiikki sekä zumba. Ulkomaat ovat olleet aina lähellä Päivin sydäntä.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana aktivoidaan englannin puhetta ja sanastoa. Tavoitteena on saada rohkeutta ja sujuvuutta englannin puhumiseen erilaisissa tilanteissa. Saat myös vinkkejä englannin opiskeluun kurssin jälkeen.

Tiistaisin klo klo 17-19.15, etäopetus
ti 31.10.
ti 7.11.
ti 14.11.
ti 21.11.
ti 28.11.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu
Paikkoja vapaana

Lisätietoja

Juho Mutka koulutussuunnittelija
juho.mutka@lapinkesayliopisto.fi Puh. 040 502 5679

Tutustu myös näihin